Bahar'ın Basketbol Atölyesi

Atölye'de Neler Yapacağız?

Basketbol atölyemde öncelikle başlangıcından bugüne tüm kariyer yolculuğumu detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağım. Bizim branşımızda menajerlerle çalışmanın önemine değinirken, artık dünyadaki her sporcu gibi kariyer yönetiminizde nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizlere aktaracağım.

Doğru beslenme, doğru psikoloji ve doğru performans yönetimi hakkında uzmanlardan bilgi alıp, sizlerden gelen soruları yanıtlayacağız. Atölyemizde yapacağımız çalışmalar sonunda sizi yaptığınız sporun dış faktörleri hakkında doğru bir şekilde bilgilendirip, gelecek spor hayatınızın her alanda şekillenmesine yardımcı olacağım.

Profesyonel Olmaya Hazır Mısın?

Profesyonel basketbolcu olma yolunda ilerleyen genç kızlarımız! 13-18 yaş arasındaysanız ve bir kulüpte lisanslı olarak basketbol oynuyorsanız, profesyonelliğe giden yolda sahanın dışında neler yaşandığını öğrenmeniz için sizi atölyemize bekliyorum.

Çalışmalarımızdan Haberdar Ol

Atölye çalışmalarımız, yapılacak kamplar, söyleşiler ve seminerler ile ilgili bilgileri bu sayfadan takip edebilir ya da dilerseniz aşağıdaki kutuya mail adresini yazıp, duyuru listemize kayıt olabilirsiniz.

Atölye'de Neler Yaptık?

Atölye projelerimiz kapsamında, 2020 yılı içerisinde yaptığımız bazı çalışmalar;

22 Şubat: Dinamo SK Basketbol Takımını Ziyaret

İstanbul’da Kadıköy Anadolu Lisesi’nde çalışmalarına devam eden Dinamo SK Altyapı Basketbol Kulübü’nü ziyaret ederek, genç kızlarımız ve velileri ile keyifli bir gün geçirdik. Seminer çalışmamızda hem sporcu adaylarından, hem de anne ve babalardan gelen soruları cevaplarken, saha da da kızlarla bir araya gelerek keyifli bir antrenman gerçekleştirdik.

1 Temmuz: Online Atölye Programı

İlk atölye çalışmamızı online olarak gerçekleştirdik. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki kulüplerinde altyapılarında oynayan 33 kızımız, çalışmamıza kayıt yaptırdı. Tam gün boyunca sırasıyla sporda beslenme, spor psikolojisi, bireysel performans gelişim, kadın basketbolunda menajerlik sistemi, markalaşma ve kariyer yönetimi konuları hakkında uzmanların verdiği bilgiler ve Bahar Çağlar’ın kendi deneyimlerini aktarımı ile bu programa özel sertifikalar sporcu adaylarımıza iletildi.

kayitformu

SPONSORLAR

Sosyal Medyada Takip Et

Atölye çalışmalarımla alakalı duyuruları sosyal medya hesaplarımdan da gerçekleştiriyorum. Beni sosyal medyada da takip edebilirsiniz.